Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

un dia de partit letra

El R es rojo 27 como Santa. Deja a tus amiga allá atrás que no vamos en un viaje escondido No vamo pa Turks and Caicos Y ahí calmamo las ganas Suéltate conmigo mamá Que ya no hay marcha atrás.

Un Dia De Partit Subtitulos En Espanol Canticos Del Fc Barcelona 01 Youtube
Un Dia De Partit Subtitulos En Espanol Canticos Del Fc Barcelona 01 Youtube

Que yo soy para ti y tu eres para mí.

. I be riding with the stick Hydreezy tú confia en mí. Suscríbete a nuestro canal httpbitly193Ko1eVisita nuestra web httpsportesLetra de Un dia de partit Un dia de partital Gol Nord vaig anarnomés en. Deja a tus amiga allá atrás que no vamos en un viaje escondido No vamo pa Turks and Caicos Y ahí calmamo las ganas Las ganas Suéltate conmigo mamá Mamá Que ya no hay marcha. UN DIA One Day You know sometimes I think about us now and then But I never want to fall again Yo no te quisiera olvidar Pero contigo es todo o na You are deep in water Now you are.

I no puc oblidar-me. Verso 1 Me ven cada vez en el freeway Los ojos tristes lo sé No sé qué diablos voy a hacer Me voy agarro unos traguitos Moñas buenas pal dolor Pa olvidarme a donde estoy Coro Un día. LyricsCatalanUn dia de partita Gol Nord vaig anarnomés entrar a la gradaem vaig enamorarEl cor em bategavano em preguntis per quèdel Barça soc supportersem. Baby Glock Glizzy Walk.

Sembrant arreu un aire fresc de joventut Barça Barça Barça És el crit que pels aires pregona Lesperit i la glòria del club Barça Barça Barça És el crit que els cors agermana El passat el. Cambiando la forma de vivir lo fanes flashes to on me. El nou partit no ha de convèncer a les elits sinó un elector ras majoritàriament exconvergent que es veurà amb la tessitura de decidir si votar el PNC seguir en lespai de. Boixos Nois - Un Día de Partit Letra e música para ouvir - Un dia de partit Al Gol Nord vaig anar Només entrar a la grada Em vaig enamorar El cor em bategava No em preguntis perquè.

El cor em bategava no. Un dia de partit al Congost vaig anar només entrar a la grada em vaig enamorar. Un dia de partit al Gol Nord vaig anar només entrar a la Grada em vaig enamorar. Alé alé alé Alé.

Contigo por siempre baby no quiero dejarte esta vez. Un día volverás a. Ja no estic bé aquí men haig danar men vull anar no em puc quedar. Aquí iremos subiendo vídeos de los distintos cánticos que se canten en el camp nou Aquí Otros canticos subidos hasta el momentoCanticos del barça UN DI.

One day youll love me again One day youll love me for sure One day youll wake up feelin how Ive been feelin Baby youll knock at my door One day youll love me again Hug me again till the end. Als qui són seguidors del Barça segurament aquesta lletra ja els sonava. Alé alé alé Alé. Si un dia he de tornar no espereu res de mi Potser tornaré a començar demà quan sigui lluny daquí.

Lo tiro en la garganta. Un dia de partit Al Gol Nord vaig anar Només entrar a la grada Em vaig enamorar El cor em bategava No em preguntis perquè Del Barça soc suporter Sempre tanimaré. Un dia de partit A Gol Nord vaig anar Només entrar a la grada Em vaig enamorar El cor em bategava No em preguntis per què Del Barça soc supporter Sempre. El cor em bategava no em preguntis perquè del Barça sóc supporter sempre tanimaré.

Una noche sin ti no es tan fácil baby. Nunca me dejes de querer oh na na na. A la jornada històrica de demà passi el que passi dins o fora dels collegis electorals shi sumarà una trobada de la Lliga que no té res més dextraordinari que el dia en si. Un dia de partit Al Gol Nord vaig anar Només entrar a la grada Em vaig enamorar El cor em bategava No em preguntis perquè Del Barça soc suporter Sempre tanimaré.

LETRA Ohh ohoho uoh uoh oh oh Ohh ohoho uoh uoh oh oh Ohh ohoho uoh uoh oh oh Ohh ohoho uoh uoh oh oh Todo un ejercito en contra de mi no debo perder un solo disparo escudame con. Sempre tanimaré Alé alé alé Alé alé alé Alé alé alé Un Día de Partido Un día de partido Fui al Gol Norte Nomás entré a la tribuna Me enamoré Me latía el corazón No me preguntes por qué. Un Dia De Partit - Barça Chant LYRICS Un dia de partit Al gol nord vaig anar Només entrar a la grada Em vaig enamorar El cor em bategava No em preguntis perquè Del Barça sóc supporter.

Un Dia De Partit Boixos Nois Letras Com
Un Dia De Partit Boixos Nois Letras Com
Jual Hoodie Sweater Wanita Cew Tema Bt21 Bts Cooky Van Mang Chimmy Rj Tata Shooky Koya Shopee Indonesia
Jual Hoodie Sweater Wanita Cew Tema Bt21 Bts Cooky Van Mang Chimmy Rj Tata Shooky Koya Shopee Indonesia
Un Dia De Partit Subtitulos En Espanol Canticos Del Fc Barcelona 01 Youtube
Un Dia De Partit Subtitulos En Espanol Canticos Del Fc Barcelona 01 Youtube
Un Dia De Partit Barca Chant Lyrics R Fcbarcelona
Un Dia De Partit Barca Chant Lyrics R Fcbarcelona
Domestika Linkedin
Domestika Linkedin

Post a Comment for "un dia de partit letra"